Gå till huvudinnehållet

Snöslunga AL-KO SnowLine 700 E

Den kraftfulla snöslungan AL-KO SnowLine 700 E har en arbetsbredd på hela 70 cm och kan kasta upp till 15 meter beroende på vilken typ av snö du ska röja. Glöm inte att fylla på olja innan start!

Egenskaper

Egenskaper för Snöslunga AL-KO SnowLine 700 E

Snöslungan kännetecknas av en kraftfull motor, en arbetsbredd på 70 centimeter och mönstrade gummihjul. Den kraftfulla motor som sitter på SnowLine 700 E erbjuder OHV teknik med överliggande ventiler. Slungan klarar av både packad, isig och djup snö och dess arbetsbredd gör att snöröjningen går fort.

Snöslungan AL-KO SnowLine 700 E har en hög verkningsgrad och en låg bränsleförbrukning. Beroende på snön du ska röja kan AL-KO SnowLine 700 E snöslunga kasta upp till 15 meter. Utkastet är roterbart i 190 grader. Hjuldriften sörjer för att snöslungan alltid tar sig framåt i den riktning du önskar. 

Tack vare den bekväma kontrollpanelen med inbyggd strålkastare är det enkelt att använda alla nödvändiga reglage. SnowLine 700 E snöslunga har även eluppvärmda handtag, elstart och tvåstegssystem som gör snöröjningen enkel och bekväm. Med 6 växlar framåt och 2 bakåt kan hastigheten enkelt anpassas efter underlaget.

SnowLine 700 E är ett utmärkt redskap för ytor med mycket snö. Med sin kraftiga motor har snöslungan inga problem att kasta mycket snö, långt. De kraftiga hjulen ser till att slungan inte kör fast eller slirar.

AL-KO SnowLine 700 E snöslunga blev utsedd till bästa premiumval 2015 på bäst-i-test.se!

Tekniska data

Startsystem: Startsnöre/Elektrisk 230 V 

Växel: 6 fram och 2 bak

Steg: 2-steg 

Motortyp: Bensin 

Arbetshöjd: 54,5 cm 

Uppvärmda handtag: Ja 

Slagvolym: 375 ccm 

Tankvolym: 6,5 l

Effekt: 7,8 kW 

Effekt: 100 watt

Kastlängd max.: 15 m

Arbetsbredd: 70 cm

Strålkastare: Ja 

Vikt ca.: 118 kg

  • Bästa Premiumval jan. 2015
  • Elstart - 70 cm arbetsbredd
  • Robust maskin för den riktigt tunga snön

AL-KO

På Granngården är vi glada att kunna erbjuda dig som kund ett komplett sortiment av riktig tysk kvalitet från AL-KO. Varumärket utvecklar och tillverkar innovativa trädgårdsmaskiner för olika behov och användningsområden.