Gå till huvudinnehållet

Snöslunga AL-KO SnowLine 700 E

Den kraftfulla snöslungan AL-KO SnowLine 700 E har en arbetsbredd på hela 70 cm och kan kasta upp till 15 meter beroende på vilken typ av snö du ska röja. Glöm inte att fylla på olja innan start!

Produktdetaljer

Snöslunga AL-KO SnowLine 700 E kännetecknas av en kraftfull motor, en arbetsbredd på 70 centimeter och mönstrade gummihjul. Den kraftfulla motorn erbjuder OHV teknik med överliggande ventiler och slungan klarar av både packad, isig och djup snö. Arbetsbredden på hela 70 cm gör dessutom att snöröjningen går fort.

Den bensindrivna snöslungan har en hög verkningsgrad och en låg bränsleförbrukning. Beroende på snön du ska röja kan AL-KO SnowLine 700 E snöslunga kasta upp till 15 meter. Utkastet är roterbart i 190 grader. Hjuldriften sörjer för att snöslungan alltid tar sig framåt i den riktning du önskar. 

Tack vare den bekväma kontrollpanelen med inbyggd strålkastare är det enkelt att använda alla nödvändiga reglage. SnowLine 700 E snöslunga har även eluppvärmda handtag, elstart och tvåstegssystem som gör snöröjningen enkel och bekväm. Med 6 växlar framåt och 2 bakåt kan hastigheten enkelt anpassas efter underlaget.

SnowLine 700 E är ett utmärkt redskap för ytor med mycket snö. Med sin kraftiga motor har snöslungan inga problem att kasta mycket snö, långt. De kraftiga hjulen ser till att slungan inte kör fast eller slirar.

Tekniska data

Startsystem: Startsnöre/Elektrisk 230 V 

Växel: 6 fram och 2 bak

Steg: 2-steg 

Motortyp: Bensin 

Arbetshöjd: 54,5 cm 

Uppvärmda handtag: Ja 

Slagvolym: 375 ccm 

Tankvolym: 6,5 l

Effekt: 7,8 kW 

Effekt: 100 watt

Kastlängd max.: 15 m

Arbetsbredd: 70 cm

Strålkastare: Ja 

Vikt ca.: 118 kg

  • Bästa Premiumval jan. 2015
  • Elstart - 70 cm arbetsbredd
  • Robust maskin för den riktigt tunga snön

AL-KO

AL-KO står för säkerhet, komfort och glädje i trädgården. De strävar efter att förbättra livskvaliteten för sina kunder genom högkvalitativa och användarvänliga produkter. AL-KO grundades 1931 av Alois Kober i Kötz, Tyskland. Från att ha tillverkat kälkar och släpvagnar har företaget utvecklats till en ledande tillverkare av trädgårdsteknik och andra teknikprodukter