Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Katt Swedencare KalmAid Gel, 50 ml

Swedencares KalmAid är ett kosttillskott för stunder när din katt är nervös eller orolig.

Egenskaper

Swedencare KalmAid är ett fodertillskott i gelform som enkelt appliceras på tassen och är till för att minska besvären när din katt är nervös eller orolig. I vissa situationer som till exempel vid separation, i främmande eller högljudda miljöer som vid fyrverkerier kan katten bli stressad vilket påverkar dess beteende och livskvalitet. Tillskottet innehåller beståndsdelar som hjälper till att lugna nervösa katter.

Den unika formuleringen kan hjälpa till vid behandling av tillfällig ångest och nervositet hos din katt men KalmAid kan även användas vid långvariga beteendeproblem. Kosttillskottet innehåller L- Tryptofan och L-Theanin som är essentiella aminosyror som stimulerar produktionen av serotonin. Serotonin spelar en viktig roll för att upprätthålla lugn och ro hos djur.

Produkten innehåller även tiamin (vitamin B1), brist på detta viktiga vitamin har förknippats med just nervösa besvär.

Swedencare

Swedencare är ett svenskt företag som grundades 2005. De erbjuder högkvalitativa och effektiva kosttillskott för hund och katt. Noga utvalda ingredienser och väl genomarbetad forskning ligger bakom deras produkter som brukar rekommenderas både av uppfödare och veterinärer.