Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Aptus Hop-Flex Plus Mini Tuggbitar 60p

Kycklingsmakande tuggbitar som stödjer rörlighet, ledstruktur och flexibilitet hos katter och hundar av små raser.

Egenskaper

Aptus Hop-Flex Plus Mini är ett kosttillskott för katter och hundar av små raser som stödjer ditt djurs rörlighet, ledstruktur och flexibilitet.

De kycklingsmakande tuggbitarna innehåller nyckelingredienser som glukosamin, kondroitin och MSM för att främja friska leder. Tillskottet innehåller även grönläppad mussla (Perna canaliculus) som finns i Nya Zeeland och som är särskilt känd för sin höga Omega-3 (EPA och DHA) koncentration av fettsyror. Musslan är en naturlig källa till glukosamin, kondroitin, zink och magnesium och innehåller även glykosaminoglykaner (GAGs) och eikosatetraensyra (ETA).

Kosttillskottet innehåller även fiskolja som är en naturlig källa för Omega-3, kollagen typ II (med odenaturerat kollagen) och antioxidanter Vitamin E och C samt Mangan.

Sammansättning: Vete, majsflingor, glycerin, linfrö, glukosamin HCl (7,5%), metylsulfonylmetan (MSM) (6,25%), glukosmelass, sojaolja, fiskolja (3,1%), kondroitinsulfat (3%), kycklingprotein (3%), grönläppad mussla (1,9%), kollagen (0,38%) (innehåller odenaturerat kollagen typ II (0,013%))

Tekniska tillsatser: Kaliumsorbat, antioxidanter

  • Stödjer rörlighet, ledstruktur och flexibilitet
  • Nyckelingredienser för friska leder
  • Tuggbitar med kycklingsmak
  • För katter och hundar av små raser

Aptus

Aptus är ett välkänt och högt efterfrågat märke på tillskott till hund. Både Bucadog och tuggbitarna för lederna har funnits på marknaden, och uppskattats, i många år.