Gå till huvudinnehållet

Kompost GreenLine Urban Garden, 18 l

Med komposthink Urban Garden omvandlas ditt matavfall till en hälsosam, näringsrik kompost samtidigt som näringsvatten till dina växter utvinns.

Egenskaper

Med komposthink GreenLine Urban Garden kan du på ett snabbt och effektivt sätt kompostera inomhus, helt utan dålig lukt. Det lufttäta locket ger en anaerob komposteringsprocess och dina matrester omvandlas till en näringsrik och hälsosam kompost samtidigt som näringsvatten till dina växter utvinns.

Den här typen av kompostering kallas ofta bokashi. Bokashi är i grunden ett varumärke för hushållskomposter men har kommit att bli ett begrepp för kökskompostering. Med GreenLines komposthink Urban Garden kan du ägna dig åt just denna typ av kompostering av matavfall inomhus.

Placera komposten under diskhon, balkongen eller på annat lämpligt ställe i hemmet och strö lite Urban Garden kompostströ (ingår ej) eller Urban Garden kompostspray (ingår ej) varje gång du fyller din kompost med nytt matavfall.

Komposten är tillverkad i Sverige med återvunnen plast och rymmer 18 liter.

  • Omvandla snabbt och enkelt matavfall till näringsrik kompost
  • Få värdefullt näringsvatten till växterna
  • Låter dig kompostera enkelt inomhus

Greenline

Det löper en grön tråd genom hela sortimentet från Greenline Garden. När du väljer en produkt i varumärkets sortiment kan du vara trygg i att du gör ett val med omtanke på miljön.