Gå till huvudinnehållet

Kompost Greenline Urban Garden 18L 2-p

Art.nr:1268381

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Komposthink Urban Garden omvandlar ditt matavfall till en hälsosam, näringsrik kompost samtidigt som näringsvatten till dina växter utvinns.
  • Omvandlar enkelt och snabbt ditt matavfall till näringsrik kompost
  • Få värdefullt näringsvatten till växterna
  • Låter dig kompostera enkelt inomhus

Produktdetaljer

Med GreenLine Urban Garden komposthink med lock kan du på ett snabbt och effektivt sätt kompostera inomhus, helt utan dålig lukt. Det lufttäta locket ger en anaerob komposteringsprocess och dina matrester omvandlas till en näringsrik och hälsosam kompost samtidigt som näring av bästa kvalitet till dina växter utvinns i form av lakvatten.

Den här typen av kompostering kallas ofta bokashi. Bokashi är i grunden ett varumärke för hushållskomposter men har kommit att bli ett begrepp för kökskompostering. Med GreenLines komposthink Urban Garden kan du ägna dig åt just denna typ av kompostering av matavfall inomhus.

Placera komposten under diskhon, balkongen eller på annat lämpligt ställe i hemmet och strö lite Urban Garden kompostströ (ingår ej) eller Urban Garden kompostspray (ingår ej) varje gång du fyller din kompost med nytt matavfall.

Komposthinken är tillverkad i Sverige med återvunnen plast och rymmer 18 liter.

Förpackningen innehåller: 2 x kompostbehållare med kran, lock, handtag och invändig dräneringsbricka samt 1 x kompostpress

Greenline

Det löper en grön tråd genom hela sortimentet från Greenline Garden. När du väljer en produkt i varumärkets sortiment kan du vara trygg i att du gör ett val med omtanke på miljön. I sortimentet hittar du kvalitativa komposter, regnvattentunnor och hjälp mot skadedjur i trädgården.