Gå till huvudinnehållet
OBS! Alla växter från Omnia Garden skickas med hemleverans eller utlämningsställe, när det går, för kortast transporttid. De kan inte hämtas upp i våra butiker.

Klätterros 'China Town' 1-p

Art.nr:1264359

  • Växtsortimentet varierar över säsongen
  • Omnia Gardens utbud kan endast köpas online
  • Växter med lokalt pris kan endast köpas i butik
’China Town’ är en buskros med ett tätt, buskigt växtsätt med både upprätta och böjda grenar. Som buskros blir sorten upp till 150 cm hög men utan beskärning kan den även användas som klätterros och kan då bli upp till 250 cm hög.Säljs i 1-, 5- och 10-pack

Produktdetaljer

Klätterros ’China Town’ blommar under juni till oktober med mycket stora, fyllda guldgula blommor med rosa inslag och en medelstark, äppelliknande doft. Bladverket är mörkgrönt, glänsande och friskt. Sorten passar bra att plantera som solitär, i grupp, som en låg häck eller vid väggar och staket men kan även passa i en stor kruka på balkongen.

Dessa plantor levereras barrotade och kan därför se kala och tråkiga ut – de förvaras i kylrum till leverans och ska se ut så.

Latinskt namn: Rosa 'China Town'

Typ: Klätterros

Familj/grupp: Floribunda

Vuxen höjd: 150-250 cm

Utförande: Frilandsodlad/barrot

Doft: Medelstark

Färg blomning: Guldgula

Blomningstid: Juni-oktober

Trivs bäst i: Sol-halvskugga

Jordmån: Mullrik, näringsrik och väldränerad

Kvalitet: A-kval, 2-3 grenar

Zon: 1-4

Observera att bilderna på växterna visar hur de kommer att se ut färdigvuxna och etablerade, inte hur de ser ut vid leverans.

Omnia garden

Omnia Garden, med sitt säte i Höganäs, erbjuder ett brett utbud av vackra växter för din trädgård. Från jordgubbsplantor och japanska blodlönnar till björnbärshallon och förtrollande tempelträd. Låt din trädgård blomstra!!