Gå till huvudinnehållet

Kattmat Royal Canin Menybox Sterilised Jelly 12x85 g

Välsmakande blötmat med tunna skivor i géle anpassat till kastrerade katters förändrade näringsbehov för att bibehålla en hälsosam vikt.

Produktdetaljer

När din katt kastreras förändras näringsbehovet. Till följd av kastreringen/ steriliseringen minskar energibehovet och katten kan bli mindre aktiv.

Royal Canin Sterilised har ett måttligt energiinnehåll och måttlig fetthalt som bidrar till att stödja och bibehålla en hälsosam vikt, fortsatt krävs att det serveras i rätt dagsransoner.

Den välsmakande blötmaten med bitar i gelé är utvecklat för att matcha den optimala näringsprofil som instinktivt föredras av vuxna katter. Detta säkerställer att din katt får ett intag av de näringsämnen den behöver för att bibehålla god hälsa.

Kattmaten innehåller även en noga avvägd balans av mineraler som bidrar till att stödja kattens urinvägshälsa.

Förpackningen innehåller 12 praktiska portionsförpackningar med 85 gram i varje påse.

Sammansättning: kött och animaliska biprodukter, vegetabiliskt proteinextrakt, vegetabiliska biprodukter, mineraler, spannmål, oljor och fetter, jäst, socker

Genomsnittligt analysvärde: Protein: 10,5 % - Fettinnehåll: 3,5 % - Råaska: 1,4 % - Växttråd: 1,2 % - Vattenhalt: 81,5 %

Tillsatser (per kg): Näringstillsatser: Vitamin D3: 165IE, E1 (Järn): 3mg, E2 (Jod): 0,31mg, E4 (Koppar): 2,5mg, E5 (Mangan): 0,9mg, E6 (Zink): 9mg

  • Anpassat till kastrerade katters förändrade näringsbehov
  • Bidrar till att bevara idealvikten
  • Friska urinvägar

Royal Canin

Kunskap och respekt är ledorden som Royal Canin arbetar efter för att ge varje individuellt djur förutsättningar för ett långt och friskt liv.. Royal Canin har nästan 50 år av erfarenhet när det kommer till att erbjuda djur kost och foder.