Gå till huvudinnehållet

Kattmat Mush Vaisto Cat Vit Nöt/Gris 800g

Art.nr:1243317

MUSH Vaisto Cat Vit nöt-gris är ett helfoder för BARF-utfodring av katter, helt utan tillsatsämnen och konserveringsämnen. 

Produktdetaljer

Varför ska jag välja råfoder till min katt?

När du vill ge din katt naturlig mat som innehåller det din katt behöver för att växa, utvecklas och leva ett friskt liv fullt av energi och glädje är råfoder det rätta valet. Med Mush Vaisto Cat är det enklare än någonsin att ge råfoder - bara att tina och servera!

Egenskaper för Kattmat MUSH Vaisto Cat Vit Nöt-Gris

MUSH Vaisto Cat® Vit (nöt-gris) är ett färskfoder för vuxna katter och passar särskilt bra när du vill ge din katt ett alternativ utan kyckling. Benhalten i Vaisto CAT vit är lite lägre än i de två andra Vaisto CAT-sorterna. Ett smakrikt och gott foder med 3 % ben, 5 % lever och naturligt taurin från hjärta och lungor.

  • 100 % naturlig kattmat
  • Råfrysta vilket bevarar de naturliga näringsämnena
  • Inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål
  • Smidiga köttbullar à 25 g – enkelt att portionera!
  • Praktisk återförslutningsbar påse

Sammansättning: Nöt 56 % (kött, hjärta, lunga, mage, brosk, blod) gris 42% (hjärta, kött, ben, njure, brosk), kallpressad solrosolja, havsalger.

Instruktioner: Tina upp kattmaten i rumstemperatur och servera. Produkten får inte tinas upp i mikro. Inte heller tillredas.

Förvaring: Förvara kattmaten åtskilt från livsmedel. Förvaras under -18°C.

Analytiska beståndsdelar / 100 g

Energi: 657 kJ / 157 kcal 

Råprotein: 17.00 g 

Råfett: 9.70 g 

Kalsium: 0.60 g 

Fosfor: 0.40 g 

Vatten: 70.70 g 

Råaska: 2.00 g 

Kostfiber växttråd: 0.20 g

Mush

Mush BARF är 100 % naturligt helt utan tillsatsämnen och konserveringsämnen. I Mushs breda färskfodersortiment till både hund och katt finner du helfoder, kompletteringsfoder och godbitar.