Gå till huvudinnehållet

Kattmat Monster Cat Adult Single Protein Turkey, 100 g

Kattmat Monster Cat Single Protein Turkey är ett glutenfritt våtfoder rikt på kött och protein från god kalkon för vuxna katter.

Egenskaper

Katter behöver både näringsrikt kött och vätska för att må bra. Men enligt din katt är det kanske smaken som är det viktigaste? Blötmaten från Monster är därför både nyttig och aptitlig!

Monster Cat Single Protein Turkey är ett välsmakande våtfoder med rikt på kött och protein från god kalkon. Kalkon är inte bara väldigt smakrikt och nyttigt utan det är också en naturlig källa till högkvalitativa proteiner och fettsyror. Blötmaten är anpassad för vuxna katter och är garanterat fri från gluten och innehåller inget tillsatt socker eller andra onödiga tillsatser.

Huvudingrediens: Kalkon

Sammansättning: Kalkon 50 % (hjärta, kött, lever), mineraler, laxolja, fermenterat ris

Tillsatser: Vit. D3 127 IU, taurin 1500 mg, Vit. E 60 mg, zink (som zinksulfatmonohydrat) 15 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 3 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg, jod (som vattenfri kalciumjodat) 0,5 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 80 %, Råprotein: 8,5 %, Råfett: 6,5 %, Växttråd: 0,2 %, Råaska: 2 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 98 kcal/100 g

Monster pet food

Monster är ett ganska nytt märke av foder och kattsand på marknaden. Bakom ligger ett företag som har arbetat över 35 år i Sverige med högkvalitativa foder. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland och blötmaten i Österrike.