Gå till huvudinnehållet

Kattmat Monster Cat Adult Single Protein Lamb 100 g

Kattmat Monster Cat Single Protein Lamb är ett aptitligt glutenfritt våtfoder med smakligt lamm som första ingrediens och enda proteinkälla.

Egenskaper

Katter behöver både näringsrikt kött och vätska för att må bra. Men enligt din katt är det kanske smaken som är det allra viktigaste? Blötmaten från Monster är därför både nyttig och aptitlig. Perfekt att plocka fram när ni vill lyxa till det eller för att göra varje dag till en fest!

Kattmat Monster Cat Adult Single Protein Lamb innehåller smakligt lamm som första ingrediens och enda proteinkällan. Lamm är ett högklassigt protein och en proteinkälla som många husdjur tål.

  • Smakligt lamm som första ingrediens och enda proteinkällan
  • Våtfoder full av näring som kommer från kött
  • Noggrant utvalda ingredienser som är snälla mot magen

Sammansättning: Lamm 50 % (lunga, kött, hjärta, lever), mineraler, laxolja, fermenterat ris

Tillsatser: Vit. D3 127 IU, taurin 1500 mg, vit. E 60 mg, zink (som zinksulfatmonohydrat) 15 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 3 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg, jod (som vattenfri kalciumjodat) 0,5 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten 80 %, råprotein 9 %, råfett 6 %, växttråd 0,2 %, råaska 1,5 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 99 kcal/100 g

Utfodring:

Kattens vikt / Daglig giva

2-3 kg / 160-210 g

4-5 kg / 255-300 g

Utfodringsmängden varierar beroende på din katts ålder, behov och aktivitetsnivå. Se till att det alltid finns tillgång till färskt vatten. Förvaras torrt och svalt. Öppnad burk förvaras i kyl. Utfodras rumstempererad.


Monster pet food

Monster är ett ganska nytt märke av foder och kattsand på marknaden. Bakom ligger ett företag som har arbetat över 35 år i Sverige med högkvalitativa foder. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland och blötmaten i Österrike.