Gå till huvudinnehållet

Kattmat Monster Cat Adult Single Protein Chicken, 100 g

Kattmat Monster Cat Single Protein Chicken är ett hälsosamt glutenfritt våtfoder med delikat kyckling för vuxna katter.

Egenskaper

Katter behöver både näringsrikt kött och vätska för att må bra. Men enligt din katt är det kanske smaken som är det viktigaste? Blötmaten från Monster är därför både nyttig och aptitlig!

Monster Cat Single Protein Chicken är ett hälsosamt våtfoder med delikat kyckling. Kyckling är en klassiker i både hund- och kattmat för dess höga smältbarhet och höga biologiska värde. En proteinkälla som kroppen kan ta upp och tillgodogöra sig av i väldigt hög grad helt enkelt. Blötmaten är anpassad för vuxna katter och är garanterat fri från gluten och innehåller inget tillsatt socker eller andra onödiga tillsatser.

Huvudingredienser: Kyckling

Sammansättning: Kyckling 50 % (hjärta, kött, lever), mineraler, laxolja, fermenterat ris

Tillsatser: Vit. D3 127 IU, taurin 1500 mg, Vit. E 60 mg, zink (som zinksulfatmonohydrat) 15 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 3 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg, jod (som vattenfri kalciumjodat) 0,5 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 80 %, Råprotein: 8 %, Råfett: 6,5 %, Växttråd: 0,1 %, Råaska: 2 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 100 kcal/100 g

Monster pet food

Monster är ett ganska nytt märke av foder och kattsand på marknaden. Bakom ligger ett företag som har arbetat över 35 år i Sverige med högkvalitativa foder. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland och blötmaten i Österrike.