Gå till huvudinnehållet

Kattmat Monster Cat Adult Single Protein Beef, 100 g

Kattmat Monster Cat Single Protein Beef är ett kött- och proteinrikt glutenfritt våtfoder med naturliga ingredienser och aptitligt nötkött.

Egenskaper

Katter behöver både näringsrikt kött och vätska för att må bra. Men enligt din katt är det kanske smaken som är det viktigaste? Blötmaten från Monster är därför både nyttig och aptitlig!

Monster Cat Single Protein Beef är ett kött- och proteinrikt våtfoder med naturliga ingredienser från aptitligt nötkött. Det rena köttet från nötkreatur är en utmärkt källa till högkvalitativt protein. Blötmaten är anpassad för vuxna katter och är garanterat fri från gluten, utan tillsatt socker och andra onödiga tillsatser.

Huvudingrediens: Nötkött

Sammansättning: Nötkött 50 % (hjärta, lunga, kött, lever), mineraler, laxolja, fermenterat ris

Tillsatser: Vit. D3 127 IU, taurin 1500 mg, Vit. E 60 mg, zink (som zinksulfatmonohydrat) 15 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 3 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg, jod (som vattenfri kalciumjodat) 0,5 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 80 %, Råprotein: 9 %, Råfett: 6 %, Växttråd: 0,2 %, Råaska: 2 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 96 kcal/100 g

Monster pet food

Monster är ett ganska nytt märke av foder och kattsand på marknaden. Bakom ligger ett företag som har arbetat över 35 år i Sverige med högkvalitativa foder. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland och blötmaten i Österrike.