Gå till huvudinnehållet

Kattmat Monster Cat Adult Multi Protein Chicken and Salmon 100 g

Kattmat Monster Cat Adult Multi Protein med kyckling och lax är ett både nyttigt och aptitligt glutenfritt våtfoder för vuxna katter.

Egenskaper

Katter behöver både näringsrikt kött och vätska för att må bra. Men enligt din katt är det kanske ändå smaken som är det allra viktigaste? Därför är blötmaten från Monster både nyttig och aptitlig! Den glutenfria kattmaten innehåller kyckling och lax och är anpassad för vuxna katter.

  • Glutenfritt helfoder med hög smaklighet
  • Smakligt recept med kyckling och lax
  • Kyckling först - full av näring som kommer från kött

Sammansättning: Kyckling 35 % (hjärta, kött, lever), lax 15 %, mineraler, laxolja, fermenterat ris

Tillsatser: Vit. D3 127 IU, taurin 1500 mg, vit. E 60 mg, zink (som zinksulfatmonohydrat) 15 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 3 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg, jod (som vattenfri kalciumjodat) 0,5 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten 80 %, råprotein 8 %, råfett 7 %, växttråd 0,2 %, råaska 2,5 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 100 kcal/100 g

Utfodring:

Kattens vikt / Daglig giva

2-3 kg / 160-210 g

4-5 kg / 255-300 g

Den faktiska utfodringsmängden varierar beroende på din katts ålder, behov och aktivitetsnivå. Se till att det alltid finns tillgång till färskt vatten.

Förvaras torrt och svalt. Öppnad burk förvaras i kyl. Utfodras rumstempererad.


Monster pet food

Monster är ett ganska nytt märke av foder och kattsand på marknaden. Bakom ligger ett företag som har arbetat över 35 år i Sverige med högkvalitativa foder. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland och blötmaten i Österrike.