Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattgodis Purina Latz PartyMix Seaside 200g

Art.nr:1249471

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
En oemotståndlig, smakrik blandning av godbitar med smak av lax, pollock och öring. Fulla av lockande aromer, utsökta smaker och en tilltalande textur!
  • Smakliga varianter med fisk
  • Lax, pollock & öring
  • Knapriga bitar
  • Oemotståndliga godbitar med utsökta smaker, frestande aromer och en lockande textur!

Produktdetaljer

Aptitretande smaker och knapriga konsistenser i en praktisk godispåse för din katt att njuta av! Skäm bort din fyrbenta vän med detta läckra kompletterande kattgodis från Purina för vuxna katter oavsett om det är morgon, lunch, middag eller kväll. Latz Party Mix är en färgglad blandning av mustiga godbitar med frestande aromer och tilltalande konsistenser med tre oemotståndliga smaker i varje påse för tredubbel njutning.


Sammansättning Kött och animaliska biprodukter, spannmål, oljor och fetter, vegetabiliskt proteinextrakt, fisk och fiskprodukter (2 %)*, mineraler, socker, jäst. (*motsvarande 3,5 % rehydrerat, med minst 0,5 % lax, 0,5 % pollock och 0,5 % öring)


Analytiska beståndsdelar Protein: 35 %Fettinnehåll: 20 %Råaska: 8,5 %Växttråd: 0,5 %Linolsyra (omega 6): 26 900 mg/kg


Tillsatser
Näringstillsatser:IE/kg: A-vitamin: 32000; D-vitamin: 1055; E-vitamin: 176 mg/kg: Fe (E1) 228; I (E2): 2,9; Cu (E4): 45; Mn (E5): 1025; Zn (E6): 385; Se (E8): 0,26Med antioxidanter och färgämnen.


Förvara kattgodis Purina Partymix Seaside torrt och svalt.

Latz

Latz erbjuder ett välsmakande sortiment av kattmat och kattgodis. Tillverkat av Purina, har Lantz, tidigare känt som Pussi i Sverige, blivit ett populärt val för kattägare som vill ge sina fyrbenta vänner en god och näringsrik kost. Smakligt och uppskattat!