Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Inverterelverk Champion Hybrid CPG4000DHY EU-SC 3600W

Art.nr:1251589

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Inverterelverk Champion Hybrid 3600W ser ut som ett vanligt elverk och tål tuffare tag som ett vanligt elverk men har alla fördelar ett inverterelverk har.
  • Toppeffekt: 3600W. Kontinuerlig effekt: 3500W
  • Ren sinus - Låg THD (3% eller mindre)
  • Bensindrivet, alkylatbensin rekommenderas
  • Förlängd driftstid - Upp till 14 tim vid 25% last
  • Quick touch-panel - alla kontroller på en panel
  • ECO-mode - elverket anpassar varvtal efter lasten

Produktdetaljer

Tystare, mindre och lättare än vanliga elverk! Genom att bygga in de digitala komponenterna som används i Champions mer avancerade inverterelverk har världens första hybridelverk tagits fram – det ser ut som ett klassiskt elverk men är ett inverterelverk. Genom att Quiet Tech har Champion dessutom markant reducerat elverkets ljudnivå, vikt och totala fotavtryck jämfört med vanliga elverk.

Champions Digital Hybrid-elverk levereras med en trådlös fjärrkontroll som fungerar på avstånd upp till 25 meter och med dess inbyggda egenskaper som Quiet Tech, förlängda driftstid, ECO-mode och ren sinus ger detta bensindrivna inverterelverk allt du behöver.

Champions egenutvecklade 224cc motor producerar 3500 watt kontinuerligt och kan köras i 14 timmar, vid 25% last, på en full 11 liters tank. Ljudnivån ligger på 64dB på 7 meter vilket är betydligt lägre en ett traditionellt elverk och precis som alla Championmodeller har elverket en inbyggd oljesensor som stänger av elverket vid låg olja.

Du kan tryggt koppla in alla laster som du vill använda och elverkets rena sinus (mindre än 3% THD) kommer behandla din utrustning lika bra som ett vanligt uttag i ett hus. Elverket är dessutom utrustat med punkteringsfria hjul och inbyggt handtag som gör det enkelt att flytta.

Samma avancerade inverterteknologi som i Champions inverterelverk

Champion

Champion Power Equipment är en prisbelönt tillverkare av elverk som har erövrat nästan 50 procent av marknaden i Nordamerika. Nu är Europa och särskilt Norden på stark frammarsch. En framgång som grundar sig på en unik förmåga att innovativt utveckla och tillverka högkvalitativa, tysta och bränsleeffektiva elverk.