Gå till huvudinnehållet

Hundgodis Four Friends Dog Snacks Salmon, 200 g

Nyttigt belöningsgodis med lax som boostar din hunds hälsa! De spannmålsfria godbitarna med singelprotein har hög smaklighet och hög kötthalt.

Egenskaper

Med Four Friends hundgodis Dog Snacks Salmon kan du belöna din hund med ett nyttigt godis samtidigt som hälsan boostas. De spannmålsfria godbitarna med hög kötthalt är fullproppade med naturliga antioxidanter som skyddar cellerna och ett pH-neutralt C-vitamin som stärker immunförsvaret.

Det smakliga hundgodiset med lax är rikt på nyttiga omega-fettsyror som bidrar till en frisk hud och blank päls och rosmarinextrakt stimulerar din hunds matsmältning. I Four Friends Dog Snacks Salmon har dessutom tranbär tillsats för att främja sunda urinvägar.

Eftersom receptet är singelprotein passar hundgodiset även bra till känsliga hundar.

Sammansättning
Torkat laxkött, potatis, torkade äpplen, kycklingfett (silat och helt fritt från protein samt konserverat med blandade tokoferoler), torkade tranbär 4%, linfrö 4%, laxolja 1%

Analytiska beståndsdelar 
Råprotein: 30,0 % 
Råfett: 8,0 % 
Råfiber: 3,5 % 
Råaska: 6,0 % 
Vatten: 10 % 
Kalcium: 0,8 % 
Fosfor: 0,7 % 
Natrium: 0,8 % 
ME:3,435 kcal/kg

Four Friends

Filosofin bakom Four Friends är att skapa foder för skandinaviska katter och hundars behov. Baserat på ingredienser och råvaror som gynnar våra husdjur och håller dem friska och starka.