Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Royal Canin Digestive Care Maxi 12 kg

Knaprigt, välsmakande torrfoder vuxna hundar av storvuxna raser med tendens till känsligt matsmältningssystem. Förbättrar avföringens kvalitet!

Produktdetaljer

ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi är särskilt utformat för vuxna och äldre hundar med känslig matsmältning och passar hundar som väger mellan 26 och 44 kg. Eftersom större hundar är mer benägna till fermentering i tarmen kan lös avföring ofta vara ett problem. För hundar med känsligt matsmältningssystem bidrar en skräddarsydd kombination av näringsämnen inklusive proteiner, essentiella fettsyror, vitaminer och mineraler, till att stödja en god tarmhälsa och på så sätt även din hunds välmående.

Hundmatens högkvalitativa näringsämnen är balanserade för bättre tarmkomfort och bättre näringsupptag. Hundfodret innehåller en blandning av prebiotika och kostfibrer utformade för att främja en balanserad tarmflora och en optimal avföringskvalitet. Prebiotika är ett näringsämne som fungerar som mat för de goda bakterierna i din hunds tarmar. Dessa bakterier, som ibland kallas den goda bakteriefloran, spelar en viktig roll i att stödja både din hunds tarmhälsa och allmänna hälsa.

Torrfoder Digestive Care Maxi är framtagen med Royal Canins smarta tillagningsteknik som säkerställer att näringsämnena i den här sammansättningen är mer tillgängliga under matsmältningen. Regelbundna, omfattande kvalitetskontroller utförs för att kunna garantera fodrets höga smältbarhet.

Sammansättning: Dehydrerade fjäderfäproteiner, ris, vetemjöl, djurfetter, vetegluten*, vete, hydrolyserade animaliska proteiner, korn, majsgluten, vegetabiliska fibrer, betmassa, fiskolja, sojaolja, mineraler, psylliumskal och -frö, gurkörtsolja, mjöl av ringblomma, glukosamin från fermentering, hydrolysat av brosk (källa till kondroitin)

Analyserat innehåll: Protein: 28,0 % - Växttråd: 2,9 % - Fettinnehåll: 18,0 % - Råaska: 6,0 %

Tillsatser (per kg): Näringstillsatser: Vitamin A: 19000IE, Vitamin D3: 800IE, Järn (3b103): 38mg, Jod (3b201, 3b202): 3,8mg, Koppar (3b405, 3b406): 12mg, Mangan (3b502, 3b504): 50mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 133mg, Selen (3b801, 3b811, 3b812): 0,06mg - Tekniska tillsatser: Klinoptilolit av sedimentärt ursprung: 10g - Konserveringsmedel – Antioxidanter

*L.I.P.: protein utvalt för dess mycket höga smältbarhet.

  • Förbättrar avföringens kvalitet

Royal Canin

Kunskap och respekt är ledorden som Royal Canin arbetar efter för att ge varje individuellt djur förutsättningar för ett långt och friskt liv.. Royal Canin har nästan 50 år av erfarenhet när det kommer till att erbjuda djur kost och foder.