Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Pro Plan Small & Mini Adult, 3 kg

Pro Plan Small & Mini Adult är ett välsmakande och nyttigt foder särskilt utformat för hundar av mindre raser med en vikt under 10 kg. Fodret innehåller högkvalitativa bitar av kyckling.

Egenskaper

Egenskaper för Pro Plan Hundfoder Small & Mini Adult
Small & Mini Adult från Pro Plan är speciellt utvecklat för att möta det näringsbehov som små- och miniatyrhundar har. Små hundar har av naturen en högre ämnesomsättning än vad större hundar har, och behöver därför en större mängd näringsämnen i ett mindre och mer koncentrerat foder. Small & Mini Adult är således berikat med anpassade nivåer av näringsämnen för att stödja den snabba ämnesomsättningen.

Hundfoder Small & Mini Adult hjälper till att bibehålla ett friskt hjärta. Det är kliniskt bevisat att fodret hjälper till att förbättra tarmhälsan tack vare att det är en naturlig källa till fibrer. En kombination av viktiga näringsämnen hjälper till att stödja friska leder för din hunds aktiva livsstil.

För att stödja tänder och tandkött är detta foder utformat med speciella näringsämnen samt med knaprig konsistens på foderkulorna vilket reducerar tandsten.

Sammansättning
Kyckling (20 %), Vete, Dehydrerat fjäderfäprotein, Majs, Ris (7 %), Animaliskt fett, Sojamjöl, Torkad betmassa, Majsglutenmjöl, Veteglutenmjöl, Mineraler, Torkat ägg, Fiskolja, Hydrolysat, Jäst

Tillsatser
Näringstillsatser: IE/kg: A-vitamin: 34 000; D3-vitamin: 1 100; E-vitamin: 550; mg/kg: C-vitamin: 140; Järnsulfat monohydrat: 230; Kalciumjodat vattenfri: 3,0; Kopparsulfat pentahydrat: 47; Mangansulfat monohydrat: 110; Zinksulfat monohydrat: 400; Natriumselenit: 0,28
Tekniska tillsatser: Tokoferolextrakt från vegetabiliska oljor: 48 mg/kg

Analys 
Protein: 28.0 % 
Fettinnehåll: 17.0 % 
Aska: 7.5 % 
Växttråd: 2.0 % 

Tillverkarens rekommendationer

 

 

Purina Pro plan

Smak och näringskvalitet är av högsta prioritet när det gäller foderutveckling. Pro Plan arbetar för att använda de bästa ingredienserna i sitt foder och därmed nå goda långvariga hälsoeffekter.