Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Pro Plan M Adult Sensitive Digestion 14 kg

Hundmat rikt på lamm och med Optidigest som ger en balans av noggrant anpassade näringsämnen för medelstora, vuxna hundar med känslig matsmältning.

Produktdetaljer

Egenskaper för Hundfoder Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion
Hundfoder Purina Pro Plan Sensitive Digestion passar vuxna hundar med känslig matsmältning. Torrfodret hjälper till att stödja hundens hälsa och innehåller Optidigest som har bevisats förbättra en av de vanligaste orsakerna till känslig matsmältning hos hundar, nämligen obalans i magens mikroflora. Fodret främjar även en bra avföring och har skräddarsytts efter din hunds storlek och ålder.

Pro Plan Sensitive Digestion är noggrant tillagat och innehåller lamm av hög kvalitet för din hund att njuta av. Receptet innehåller alla näringsämnen din hund behöver för att må bra varje dag och stödjer den som en del av en aktiv och balanserad livsstil.

  • Lättsmält för hundar med känslig matsmältning
  • Innehåller prebiotika som har bevisats öka antalet bifidobakterier för en bättre mikroflorabalans i magen
  • Främjar en bra avföring
  • Innehåller högkvalitativt protein från lamm

Sammansättning
Lamm (19%), majs, torkat fjäderfä, majsgryn gryn, ris (8%), animaliskt fett, torkat betmassa, sojamjöl, hydrolysat, majsglutenmjöl, torkat ägg, mineraler, fiskolja.

Purina Pro plan

Smak och näringskvalitet är av högsta prioritet när det gäller foderutveckling. Pro Plan arbetar för att använda de bästa ingredienserna i sitt foder och därmed nå goda långvariga hälsoeffekter.