Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Labb Senior Små raser 3kg

Art.nr:1244987

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Norskproducerat torrfoder med ett näringsinnehåll anpassat för äldre hundar och med foderkulor anpassade för små raser.

Produktdetaljer

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Hundfoder Labb Senior har ett näringsinnehåll anpassat för äldre hundar och foderkulorna är anpassade för hundar av små raser med en vikt upp till 15 kilo.

Hundmaten innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar leder, hud, päls samt hundens allmänna hälsa.

En stor andel av proteinet i Labb Senior är hydrolyserat kycklingprotein med hög smältbarhet och lågt innehåll av potentiella allergener. Fruktooligosackarider är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter och hjälper matsmältningen och betaglukaner från jäst kan bidra positivt till hundens generella hälsa.

Det välsmakande torrfodret innehåller även naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax och kyckling, samt lättillgängligt kalcium från äggskal.

Eftersom hundar åldras individuellt varierar det från individ till individ när det är lämpligt att ändra utfodringen.

Sammansättning: Hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, torkat animaliskt protein från kyckling, vete, majs, animaliskt fett från kyckling, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, fruktooligosackarider från sockerbeta, hoppkräfta (Calanus finmarchicus) – källa för glukosamin, natriumklorid, monokalciumfosfat, betaglukaner från jäst

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Labb foder

Labb är ett av Norges mest populära och eftertraktade varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på exklusiva norska råvaror med högsta näringsmässiga kvalitet. Labb erbjuder både hälsosamt torrfoder och våtfoder som passar perfekt för hund och katt.