Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Hill's Adult Small & Mini Chicken, 1,5 kg

Science Plan Canine Adult Small & Miniature är framtaget för att främja munhälsa, hälsosam hud och matsmältning hos hundar av små raser. Torrfodret innehåller 15% fett och 23.2% protein. 
Miljömärke Gröna Punkten

Egenskaper

Ny förpackning!
Nu är det ännu enklare att hitta det rätta Small & Miniature-hundfodret! Titta efter de rosa ränderna och färgkodade livsstadierna så vet du att du ger din lilla hund rätt foder.

Egenskaper för Science Plan Small & Miniature
Science Plan Small & Miniature är särskilt framtagen hundmat som är skräddarsydd för små hundars behov, så att de kan njuta av ett friskt liv med dig. Fodret är speciellt sammansatt med kliniskt bevisade antioxidanter för att neutralisera fria radikaler som kan skada celler och DNA, främja immunförsvaret och ge din hund ett friskt, långt liv.

Small & Miniature hundfoder innehåller kyckling och kalkon som huvudingrediens, majs, ris och linfrö – för att ge din hund den absolut bästa smaken som finns. Recepten till Small & Miniature är noga sammansatta för att vara skonsamma och lättsmälta för de allra minsta matsmältningssystemen. En särskild blandning av omega-6 fettsyror och andra näringsämnen i Small & Miniature hjälper till att främja frisk hud och glänsande päls.

Torrfodret Small & Miniature består av extra små, skivformade foderbitar som utformats särskilt för att passa din lilla hunds känsliga mun. Dessutom innehåller våra knapriga foderbitar kalcium och antioxidanter för att främja munhälsan.

Ingredienser
Torkad kyckling och kalkon (kyckling 34 %; kalkon 4%, totalt fågel 51%), majs, vete, brewers’ ris, animaliskt fett, smakbuljong, vegetabilisk olja, mineraler, linfrö, tomatpomerans, spenatpulver, citronkött, druvpomerans, vitaminer, spårämnen, taurin och betakaroten. Naturligt konserverad med mixade tokoferoler och citronsyra.

Analys

Hills foder - veterinärernas val

Hills garanterar optimal näringsbalans i sitt djurfoder Science Plan och det håller en tveklöst hög kvalitetsnivå för ditt husdjurs specifika ras, ålder och medicinska behov.