Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Halla Raw Svenskt Lamm, 800 g

Färskfoder Halla Raw Svenskt Lamm är ett styckfryst svensktillverkat helfoder till hundar i alla livsstadier och passar till exempel perfekt till normalaktiva sällskapshundar och äldre hundar. Hundfodret är skonsamt mot magen och består av svensk färsk köttråvara, ris, Qrill, vitaminer.Tillverkat i Sverige!

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Halla Raw Svenskt Lamm
Halla Raw Svenskt Lamm är en naturlig svensk färskmåltid för hundar i alla livsstadier. Det styckfrysta helfodret är skonsamt för magen och receptet passar till exempel perfekt för normalaktiva sällskapshundar och äldre hundar.

Färskfoder Halla Raw Svenskt Lamm innehåller 89% svensk färsk köttråvara, ris vitaminer och mineraler. Fodret är dessutom berikat med Qrill Pet som innehåller Omega 3 och kolin som har visat sig ha positiva effekter på hundens vitala organ och är avgörande för en sund utveckling och god hälsa hos din hund.

Hundmaten innehåller inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel.

Sammansättning
89% svensk färsk köttråvara (25% lamm, 59% nöt, 5% ägg) samt ris, Qrill, vitaminer och mineraler

Halla foder

Företaget fokuserar på de renaste råvaror som finns att tillgå. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el.