Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Halla Raw Svensk Nötvom, 800 g

Färskfoder Halla Raw Svensk Nötvom är ett styckfryst svensktillverkat helfoder till hundar i alla livsstadier och passar till exempel perfekt för mindre aktiva familjehundar och äldre hundar. Det spannmålsfria receptet har ett naturligt stöd för en god matsmältning.Tillverkat i Sverige!

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Halla Raw Svensk Nötvom
Halla Raw Svensk Nötvom är en naturlig svensk färskmåltid för hundar i alla livsstadier. Det styckfrysta helfodret har ett mindre energiinnehåll vilket gör att det passar perfekt för äldre och mindre aktiva familjehundar.

Det spannmålsfria receptet i Halla Raw Svensk Nötvom har ett naturligt stöd för god matsmältning. Hundfodret innehåller 99% svensk färsk köttråvara, vitaminer och mineraler och är berikat med Qrill Pet som innehåller Omega 3 och kolin som har visat sig ha positiva effekter på hundens vitala organ. Omega 3 och kolin är avgörande för en sund utveckling och god hälsa hos din hund.

Hundfodret innehåller inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel.

Sammansättning 
99% svensk färsk köttråvara (nötvom), Qrill, vitaminer och mineraler

Halla foder

Företaget fokuserar på de renaste råvaror som finns att tillgå. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el.