Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Halla Raw Original, 800 g

Färskfoder Halla Raw Original är en naturligt balanserad måltid med flera proteinkällor. Det styckfrysta svensktillverkade helfodret passar hundar i alla livsstadier och är till exempel perfekt för dräktiga och digivande tikar samt hårt arbetande hundar.Tillverkat i Sverige!

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Halla Original
Färskfoder Halla Original är en komplett svensk måltid som passar hundar i alla livsstadier och som lämpar sig väl för hårt arbetande hundar och dräktiga och digivande tikar. Fordet är berikat med Qrill Pet som innehåller Omega 3 och kolin som har visat sig ha positiva effekter på hundens vitala organ och är avgörande för en sund utveckling och god hälsa hos din hund.

Hundmaten innehåller inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel.

Sammansättning
Färsk råvara från nordsjöfisk. Svensk färsk köttråvara från nöt (vom, lunga) och kyckling (hals). Vatten, svensk färsk vom, värmebehandlad cerealieblandning, svensk färsk köttråvara från gris (nacke), värmebehandlat ris, hemoglobin, ångpreparerade havregryn, majsgluten, vetekli, sojaolja, animaliskt fett, havsalger, potatisprotein, Qrill, vitaminer, mineraler och spårämnen.

Halla foder

Företaget fokuserar på de renaste råvaror som finns att tillgå. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el.