Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Halla Nötvom, 500 g

Halla Färskfoder Nötvom är ett svensktillverkat helfoder som passar hundar i alla livsstadier. Hundfodret består av 99% svensk benfri köttråvara (nötvom) samt Qrill, vitaminer och mineraler och kan serveras som enda foder eller som till exempel topping på torrfoder. 

Produktdetaljer

Egenskaper för Hundfoder Halla Nötvom 
Halla Färskfoder är ett helfoder bestående av köttråvara från utvalda svenska bönders gårdar runt om i Västergötland. Fodret består av få råvaror vilket är en fördel särskilt för hundar som är känsliga.

Halla Nötvom består av 99% svensk benfri köttråvara (nötvom), vitaminer och mineraler. Hundmaten är även berikad med Qrill Pet som innehåller Omega 3 och kolin, vilket är avgörande för en sund utveckling och god hälsa hos din hund. Omega-3 och kolin har visat sig ha positiva effekter på hundens vitala organ.

Det svensktillverkade hundfodret passar hundar i alla livsstadier vilket betyder att det kan ges till valpar, dräktiga och digivande tikar, vuxna hundar, äldre hundar, hårt arbetande hundar och sällskapshundar. Halla Nötvom kan serveras som enda foder eller i kombination med valfri andel annat helfoder, till exempel som topping på torrfoder.

Hundmaten innehåller inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel.

  • Färskfoder till hundar med känslig mage
  • Hög smaklighet som passar kräsna hundar
  • Passar hundar med tendens till viktuppgång

Halla foder

Företaget fokuserar på de renaste råvaror som finns att tillgå. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el.