Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Halla Lamm Exklusiv, 500 g

Halla Färskfoder Lamm Exklusiv är ett svensktillverkat helfoder som passar hundar i alla livsstadier. Hundfodret består av 89% svensk benfri köttråvara (nöt, lamm, ägg) samt Qrill, ris, vitaminer och mineraler och kan serveras som enda foder eller som till exempel topping på torrfoder.

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Halla Lamm Exklusiv
Halla Färskfoder är ett helfoder med köttråvara från utvalda svenska bönders gårdar. Fodret består av få råvaror vilket är en fördel särskilt för hundar som är känsliga.

Halla Lamm Exklusiv består av 89% svensk benfri köttråvara (nöt, lamm, ägg), vitaminer, mineraler och ris. Hundmaten är även berikad med Qrill Pet som innehåller Omega 3 och kolin, vilket är avgörande för en sund utveckling och god hälsa hos din hund. Omega-3 och kolin har visat sig ha positiva effekter på hundens vitala organ.

Det svensktillverkade hundfodret passar hundar i alla livsstadier vilket betyder att det kan ges till valpar, dräktiga och digivande tikar, vuxna hundar, äldre hundar, hårt arbetande hundar och sällskapshundar. Halla Lamm Exklusiv går bra att servera som enda foder men kan även ges i kombination med valfri andel annat helfoder, till exempel som topping på torrfoder.

Hundmaten innehåller inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel.

Halla foder

Företaget fokuserar på de renaste råvaror som finns att tillgå. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el.