Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Halla Kött och Potatis, 500 g

Halla Färskfoder Kött och Potatis är ett svensktillverkat helfoder till hundar i alla livsstadier. Hundfodret består av 90% svensk benfri köttråvara (nöt, gris) samt potatis, Qrill, mineraler och vitaminer och kan serveras som enda foder eller som till exempel topping på torrfoder.

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Halla Kött och Potatis
Halla Färskfoder är ett helfoder med köttråvara från utvalda svenska bönders gårdar. Fodret består av få råvaror vilket är en fördel särskilt för hundar som är känsliga.

Färskfoder Halla Kött och Potatis består av 90% svensk benfri köttråvara (nöt, gris), vitaminer, mineraler och potatis. Hundfodret är även berikat med Qrill Pet som innehåller Omega 3 och kolin, vilket är avgörande för en sund utveckling och god hälsa hos din hund. Omega-3 och kolin har visat sig ha positiva effekter på hundens vitala organ.

Den svensktillverkade hundmaten passar hundar i alla livsstadier vilket betyder att det kan ges till valpar, dräktiga och digivande tikar, vuxna hundar, äldre hundar, hårt arbetande hundar och sällskapshundar. Halla Kött och Potatis går bra att servera som enda foder men kan även ges i kombination med valfri andel annat helfoder, till exempel som topping på torrfoder.

Färskfodret innehåller inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel.

Halla foder

Företaget fokuserar på de renaste råvaror som finns att tillgå. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el.