Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Doggy Professional Aktiv, 18 kg

Svenskproducerade Doggy Professional Aktiv är framtaget för aktiva och hårt arbetande hundar med högt energibehov. Torrfodret innehåller färsk svensk kyckling samt nypon för extra C-vitamin, något som är extra viktigt för aktiva hundar.

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Doggy Professional Aktiv, 18 kg 
Svenskproducerat hundfoder för ett aktivt hundliv! Doggy Professional Aktiv passar aktiva och hårt arbetande hundar med högt energibehov som till exempel agilityhundar, draghundar eller jakthundar under högsäsong. Hundmaten passar även hundar som har svårt att lägga på sig och behöver gå upp i hull.

Doggy Professional Aktiv innehåller färsk svensk kyckling som är en högkvalitativ källa till både protein och fett. Torrfodret innehåller även nypon för extra C-vitamin vilket är mycket viktigt för aktiva hundar.

Sammansättning
Kött och animaliska biprodukter (därav torkad kyckling 29%, färsk svensk kyckling* 14%), spannmål*, oljor och fetter*, vegetabiliska biprodukter* (därav linfrö 1%), fisk och fiskprodukter*, mineralämnen, ägg och äggprodukter* (1,25%), jäst*, nyponpulver*(0,3%)

*Naturliga råvaror

Näringstillsatser
Vitamin A: 11200 IE
Vitamin D3: 1180 IE
Vitamin C: 350 mg
Vitamin E (all-rac-α-tokoferylacetat): 70 mg
Koppar(II)sulfat, pentahydrat: 24 mg (koppar 6 mg)
Mangan(II)oxid/mangan(III)oxid: 9,6 mg (mangan 5,9 mg)
Zinksulfat, monohydrat: 102 mg (zink 36 mg)
Kalciumjodat, anhydrat: 18 mg (jod 1,8 mg)
Tekniska tillsatser: Antioxidanter

Analytiska beståndsdelar
Protein: 30%
Fettinnehåll: 20%
Kolhydrater: (NFE) 30,5%
Växttråd: 2%
Råaska (mineraler): 7,5% (därav kalcium 1,4% och fosfor 1,1%)
Omega-6 3,8%
Omega-3 0,7%
Vatten 10%

Omsättbar energi: 1682 kJ/100 g 

Doggy Professional

Professional-serien är Doggys premiumfoderserie för hund. Ett helfoder med hög kötthalt. Råvarorna i fodret är av högsta kvalitet och Doggy följer givetvis EU:s lagstiftning vilket innebär att de djur som används är fri från tillväxthormoner, antibiotika, BSE och GMO.