Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Granngården Müsli Mash, 15 kg

Smakligt, havrefritt hästfoder som ges uppblött. Granngården Müsli Mash passar de flesta hästar och fodras som komplement utöver ordinarie foderstat.

Egenskaper

Müsli Mash är ett smakligt kompletteringsfoder från Granngården som ges uppblött och fodras som ett komplement utöver ordinarie foderstat. Fodret innehåller linfrökaka och jäst som är gynnsamma för en välfungerande mag- och tarmkanal samt värmebehandlade spannmål för ökad smältbarhet.

Granngården Müsli Mash innehåller även en noggrann och välbalanserad vitamin- och mineralblandning med salt och elektrolyter för att stötta återhämtning. Fodret är dessutom helt fritt från havre och soja.

Müsli Mash passar de flesta hästar och kan med fördel ges till hästar som har behov av snabb återhämtning efter prestation eller vid behov att stabilisera vätskebalansen, exempelvis under varma sommardagar. Eftersom fodret är havrefritt kan det även ges till havrekänsliga hästar.

Granngården Müsli Mash ska blötläggas i minst dubbla mängden varmt eller kallt vatten i minst 15 minuter före utfodring.

Detaljer

Aktivitetsnivå