Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Granngården Elit Pellets, 20 kg

Granngårdens Elit Pellets är ett energirikt kompletteringsfoder med levande jästkultur lämpligt för tävlingshästar och hästar i hårt arbete. Hästfodret har en hög halt av fett och fiber som ger skonsam energi samt innehåller en väl balanserad mineral- eller vitaminblandning för att passa svenskt grovfoder.Köp hästfoder på pall! En pall innehåller 24 säckar.
Miljömärke Bower

Egenskaper

Granngården Elit Pellets har en hög halt av fett och fiber som ger skonsam energi samt innehåller en väl balanserad mineral- eller vitaminblandning för att passa svenskt grovfoder. Hästfodret har extra hög halt av E-vitamin och magnesium som stöd till heta och muskelarbetande hästar.

Elit Pellets innehåller aktiv levande jästkultur Levucell® SC med pre- och probiotisk effekt som stödjer bättre smältbarhet av foder samt bidrar till god miljö och tillväxt av de goda mikroorganismerna i grovtarmen. Selen är av delvis naturligt ursprung vilket ökar upptagningsförmågan. 

Tack vare att fodret är pelleterat kan du alltid vara säker på att din häst får i sig rätt mängd av alla viktiga näringsämnen, vilket är en förutsättning för att din hästs mag- och tarmkanal ska fungera optimalt. 

  • Energirikt kompletteringsfoder till häst
  • Lämpligt för tävlingshästar och hästar i hårt arbete.
  • Med levande jästkultur, E-vitamin, magnesium, selen och koppar 

Bruksanvisning Granngården Elit Pellets används främst till vuxna hästar med högt behov av energi som högpresterande tävlingshästar samt andra hästar som tränar eller arbetar hårt. Fodret rekommenderas även till hästar som behöver ökad energi för att förbättra hull. Vid låg kraftfodergiva komplettera med mineraler vid behov. Granngården rekommenderar att grovfoder utfodras före kraftfoder samt att kraftfodergivan fördelas på flera utfodringstillfällen.

Utfodring per dag Lätt arbete: 2–3 kg, Normalt arbete: 3–4 kg, Hårt arbete: 4–6 kg

Till unghästar i träning eller för stöd till muskelansättning rekommenderas Granngården Protein-produkt vid behov.


Detaljer

Aktivitetsnivå