Förstoring av bild

Hästfoder Dodson and Horrell Sixteen Plus Mix, 20 kg

Art nr: 1235482
Dodson & Horrell
0 (0)

Sixteen Plus Mix från Dodson & Horrell är utvecklat för att möta den äldre hästens ändrade behov och tar hänsyn till hästens minskade förmåga att smälta vissa foderkomponenter. Hästfodret är baserat på lättsmälta fibrer och olja och har ett lågt innehåll av socker och stärkelse.

Karenstid 96 timmar!

 

369 :-
(295,20 exkl. moms)
Jfr pris 18,45 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2021-01-22 17:47

Egenskaper för Hästfoder Dodson & Horrell Sixteen Plus Mix 
Många äldre hästar går ner i vikt och kan ha svårt att gå upp i vikt när de har blivit för magra på grund av förändringar i själva mag- och tarmkanalen. Sixteen Plus Mix från Dodson & Horrell är en vetenskapligt sammansatt müsliblandning till äldre hästar med ökat energibehov. Hästfodret har ett högt energiinnehåll för att minimera och förebygga viktminskning.

Spannmålssorterna i Sixteen Plus Mix är värmebehandlade vilket underlättar foderutnyttjandet och ger optimal trivsel hos äldre hästar. Mineralinnehållet är välbalanserat och innehåller en kombination av organiska (bioplex) och oorganiska mineraler som tillsammans ökar upptagningen av spårämnen.

Fodret innehåller tillsatt MSM och glukosamin som främjar ledfunktionen samt jästkultur Actisaf för en stabil tarmmiljö. Dessutom innehåller hästfodret en patenterad blandning av antioxidanter för att understödja immunförsvaret.

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.
Fraktpåslag

Notera att en extra fraktkostnad tillkommer för denna produkt pga storlek och/eller tyngd. Fraktpåslag gäller även om gränsen för fri frakt är uppnådd.

Din totala fraktkostnad räknas ut i kassan.