Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Grästrimmer Ryobi ONE+ RY18LT33A-0 18V (exkl batteri)

Art.nr:1270420

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Låt grästrimmer ta ditt trädgårdsarbete till en ny nivå! Med en imponerande klippbredd på 33cm ser trimmern till att ditt gräs alltid hålls i toppskick.
  • EasyEdge-funktion för effektiv kantskärning
  • Klippbredd 33cm, automatisk spolmatning 1,65mm
  • Inbyggt kantskärningshjul för maximal kontroll
  • Justerbart extrahandtag för optimal komfort
  • En del av Ryobi ONE+ System
  • Batteri och laddare säljs separat

Produktdetaljer

Låt grästrimmer Ryobi ONE+ RY18LT33A-0 18V ta ditt trädgårdsarbete till en ny nivå! Med en imponerande klippbredd på 33 cm, tillsammans med en 1,65 mm trimmertråd, ser denna batteridrivna grästrimmer till att ditt gräs alltid hålls i toppskick. Det automatiserade trådmatningssystemet säkerställer dessutom en smidig och effektiv trimningsprocess utan avbrott.

Tack vare den innovativa EasyEdge-funktionen, vilket innebär att skaftet roterar, kan du enkelt skapa skarpa och väldefinierade kanter i din trädgård. Det inbyggda kantskärningshjulet ger dig dessutom maximal kontroll och precision.

Ett justerbart extrahandtag ger optimal komfort även under de längre arbetspassen. Med en vikt på endast 3,1 kg (utan batteri) är denna trimmer både lätt och användarvänlig, utan att kompromissa med prestanda.

Som en del av Ryobis ONE+ System ger grästrimmer RY18LT33A-0 dig friheten att använda samma batteri till en rad olika verktyg. Batteri och laddare säljs separat, vilket ger dig flexibiliteten att välja det som passar dig bäst.

Teknisk data

Batterisystem: Ryobi ONE+ System 18V

Batteri: Säljs exklusive batteri

Effekt: Rekommenderat ONE+ 18V/4,0Ah/72Wh

Borstlös: Nej

Klippbredd: 33cm

Tråddiameter: 1,65mm

Matning: Automatisk

Skaft: Aluminium, fast

Kantklipp: Ja, EasyEdge

Vikt: 3,1kg (utan batteri)

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och därför ligger de i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+, tillsammans med Max Power, har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp i världen för miljöns bästa. Ett batteri till över 280 maskiner – det är imponerande!