Gå till huvudinnehållet

Gräsklippare Stiga Multiclip 547e, 48V

Kraftfull batteridriven multiclipgräsklippare som ger dig det bästa av två världar - prestanda likt bensindrivna alternativ och alla fördelar med batteridrift.

Egenskaper

Gräsklippare Stiga Multiclip 547e Kit ger dig det bästa av två världar nämligen prestanda likt bensindrivna alternativ och alla fördelar med batteridrift. Den kraftfulla batteridrivna gräsklipparen använder ePower440-batteri som gör att du kan klippa upp till 500 kvm på en enda laddning. Multiclip 547e Kit är speciellt utformad för multiclip som finfördelar det klippta gräset och omvandlar det till organiskt gödningsmedel.

Multiclipgräsklipparen har en klippbredd på 45 cm och klipphöjden går att justera i 5 olika höjder. Den intelligenta 1,3kW borstlösa motorn ger effektiv klippning och längre körtid och. Gräsklipparen är inte självgående. För att underlätta förvaring är handtaget fällbart.

Teknisk data

Batterisystem: ePower

Batteri: 1x4,0 Ah

Effekt: 48 V / 4,0 Ah / 192 Wh

Borstlös: Ja

Klippbredd: 45 cm

Klippsystem: Multiclip

Uppsamling: Nej

Höjdinställning: Central

Avvibrering: Nej

Drivning: Nej

Elstart: Ja

Vikt: 22 kg

Stiga -För alla slags trädgårdsarbeten

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.