Gå till huvudinnehållet

Gräsklippare Stiga Multiclip 547 e S, 48 V

Självgående, ergonomiskt utformad batteridriven multiclipgräsklippare för gräsmattor upp till 800 m². Med två ePower 48 V 4 Ah-batterier och dubbelladdare.

Egenskaper

  • Självgående, ergonomiskt utformad multiclipgräsklippare
  • Två ePower 48 V 4 Ah-batterier och dubbelladdare ingår
  • Intelligent 1,5 kW motor med lågt underhåll ger längre driftstid
  • Fulcrum-styre för enkel inställning av höjd och vinkel när du klipper
  • Centralt placerat reglage för enkel klipphöjdsjustering

Gräsklippare Stiga Multiclip 547 e S är en självgående, ergonomiskt utformad batteridriven multiclipgräsklippare. Fulcrum-styret erbjuder flera arbetshöjder och positioner och ger dig en flexibel gräsklippning. Den innovativa centralmekanismen gör det enkelt att ställa in arbetshöjd och arbetsposition även under klippning och eftersom det kan vinklas ut upp till 25° från klippkåpan på vänster sida kan du dessutom enkelt klippa ända fram till och under häckar och murar utan att du blir repad av till exempel grenar och kvistar.

Gräsklipparens borstlösa motor ger 1,5 kW effekt samtidigt som den knappt behöver något underhåll för att hållas i toppskick. Med två STIGA ePower 48 V-batterier som driver den borstlösa motorn klipper du enkelt upp till 800 m² på bara en laddning och den imponerande mulchingprestandan sprider näringsrikt gödningsmedel över gräset medan du klipper.

Gräsklipparen är utrustad med ett centralt placerat reglage som gör att du enkelt kan justera klipphöjden på den 45 cm breda klippkåpan för bästa resultat. Det finns även ett transporthandtag som gör den lättare att bära och att lyfta för rengöring på undersidan och när du är klar är det bara att rotera styret 180° för enkel förvaring av din gräsklippare.

Teknisk data

Batterisystem: EPower

Batteri: 2x4,0 Ah

Effekt: 48 V / 4,0 Ah / 192 Wh

Borstlös: Ja

Klippbredd: 46 cm

Klippsystem: Multiclip

Uppsamling: Nej

Höjdinställning: Central

Avvibrering: Nej

Drivning: Ja

Elstart: Ja

Stiga -För alla slags trädgårdsarbeten

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.