Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott Pavo DailyFit 30-p

Art.nr:1238890

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
En smakrik vitamin- och mineralbrikett berikad med blommor och örter. En brikett om dagen täcker det dagliga behovet av vitaminer och mineraler för hästen.
  • Lågt sockerinnehåll
  • Prebiotika för hälsosam tarmflora
  • 1 brikett täcker dagligt behov
  • Med blommor & örter som stödjer motståndskraften
  • För alla hästar, året runt
  • Vikt: 4,2kg

Produktdetaljer

Fodertillskott Pavo DailyFit är en smakrik vitamin- och mineralbrikett för hästar och ponnyer. 1 brikett om dagen täcker det dagliga behovet av vitaminer och mineraler, särskilt spårämnen, hos en vuxen häst.

De spannmålsfria briketterna med ett lågt innehåll av socker, stärkelse och energi är perfekt för alla hästar och ponnyer som behöver extra vitaminer och mineraler. Briketterna är berikade med öljäst (prebiotika) för att stödja en hälsosam tarmflora och immunförsvaret. Pavo DailyFit är sammansatt enligt de senaste vetenskapliga insikterna.

Tillskottet är även berikat med blommor och örter för att ge maximalt stöd för hästens naturliga hälsa, stödja motståndskraften och stötta immunsystemet:

Hagtorn stödjer cirkulationssystemet och mag-tarmkanalen, samt har en lugnande och immunförstärkande effekt.

Maskros har en blodrenande effekt och stöttar levern och huden.

Ringblomma (calendula) främjar en god matsmältning. Den har även en lugnande effekt på huden och används ofta i sin rena form för hästar med eksembesvär eller sår.

Nässla stimulerar hudens ämnesomsättning och stödjer njurarna. De antibakteriella och blodrenande egenskaperna hos denna ört hjälper till att minska inflammationer och allergiska reaktioner.

Innehåll: Gräspellets, Fortium® RPT40 IP (naturliga antioxidanter), Äppelpressmassa, Solrosfrömjöl, Rörmelass, Linfrö, Ärtor, Örtmix, Öljäst, Kalciumkarbonat, Monokalciumfosfat, Natriumklorid

Detaljerad analys och rekommenderad giva hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder och smakligt berikande tillskott på högsta nivå. Pavo är din hästs bästa matkompis!