Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott NAF Oestress, 500 g

NAF Oestress är ett tillskott med munkpeppar, magnesium och kramplösande örter som ges till ston med besvärlig brunstperiod. Oestress hjälper ditt sto att balansera hormonnivåerna naturligt vilket ger henne möjlighet att slappna av och må bättre.NAF Oestress finns även i flytande form

Egenskaper

Egenskaper för Fodertillskott NAF Oestress
Humörsvängningar, aggressivitet, retlighet, känslighet vid beröring och minskad arbetsförmåga kan vara tecken på att ditt sto har en besvärlig brunst. Placeringen av äggstockarna (precis bakom sadeln) kan innebära ett obehag vilket kan resultera i en ovilja att arbeta med ryggen, svansviftande, bockningar, sparkar eller att din häst arbetar mot skänkeln.

Genom att förbättra stoets kost med fodertillskott NAF Oestress hjälper du henne att slappna av, må bättre och kunna koncentrera sig på sitt arbete. Oestress är en unik sammansättning av magnesium kombinerat med örter som munkpeppar och örter med kramplösande egenskaper som har använts i hundratals år för att stödja hormonbalansen. Tillskottet innehåller även magnesium till stöd för avslappning och oro.

Oestress ges dagligen under hela våren och sommaren och kan ökas i samband med stoets brunstcykel. Om det behövs kan tillskottet användas året runt.

Volym: 500 g

NAF Oestress finns även i flytande form här. Oestress i flytande form ger snabbare resultat än pulver, slutresultatet är dock ungefär det samma.

NAF -Naturliga tillskott för alla hästar

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".