Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott Emin B-vitamin 1 l

Komplett och prisvärt B-vitamintillskott för hästar. Innehåller samtliga B-vitaminer i en så hög styrka att vid en dagsgiva på bara 30 ml får din häst mer än 100 % av dagsbehovet (RDI) av samtliga B-vitaminer.

Egenskaper

Egenskaper för Fodertillskott Emin B-Vitamin 
Emins B-Vitamin är ett högkoncentrerat kompletteringsfoder som används när halten B-vitamin i det dagliga fodret inte räcker till. Tillfällen då man bör se över sin giva av B-vitaminer är till exempel vid hård träning, tävling eller transporter. Andra lite mer långvariga perioder då behovet av B-vitamintillskott är högre än normalt är vid pälsfällning och pälssättning under vår respektive höst. Under dessa perioder tas mycket av kroppens reserver i bruk som annars skulle finnas till hands under exempelvis träning.

Med Emins B-Vitamin säkrar du att din häst får tillräckligt med B-vitaminer. Produkten är vattenbaserad och innehåller glycerin samt äppel- och vaniljarom för smakligthet. Samtliga vitaminer i förpackningen är av pharma kvalitet och har högsta möjliga upptag i kroppen. 

Kosttillskottet säljs i två olika storlekar. Både 2500 ml och 1000 ml förpackningarna har ett UV-filter vilket minskar risken för att soljus förstör vitaminerna. Trots detta rekommenderar vi att förpackningarna förvaras mörkt och svalt, utom räckhåll för direkt solljus.

Emins B-Vitamin är registrerat som kompletteringsfoder hos Jordbruksverket.