Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Värmetak

Värmetak för kycklingar – skydd & värme i perfekt harmoni. En optimal värmekälla som, likt en hönsmamma, blir en trygg plats för kycklingarnas härdning och tillväxt. Hitta ditt bästa värmetak hos Granngården.

Värmetak är en pålitlig värmekälla som skapar en trygg och bekväm miljö för kycklingar och vaktlar genom att efterlikna en mamma hönas naturliga värme. Dess jämnhet och konstanta värme främjar tillväxt och utforskande hos kycklingarna samtidigt som den underlättar för uppfödare att sköta om sina djur effektivt.

Skyddad Start: Värmetak för nykläckta kycklingar

Värmetak är inte bara en optimal värmekälla för snå nykläckta kycklingar utan också en trygg plats där de kan utvecklas naturligt. Inspirerade av de naturliga förhållandena för kycklingar skapar våra värmetak en balans mellan skydd och värme. Tillsammans med näringsrikt kycklingfoder och en törstsläckande vattenautomat så ser du till att dina kycklingar lever livet till fullo!

Med egenskaper som imiterar den konstgjorda hönsmamman får kycklingarna bästa möjliga start. Ett värmetak, med exempelvis dimensionerna 30 x 30 cm, är perfekt för upp till 10-15 kycklingar.

Fördelar med värmetak

Effektiv temperaturkontroll: Värmetaken är utrustade med inbyggda temperaturhållare och motståndssäkring, vilket säkerställer en stabil och optimal temperatur för kycklingarna.

Hållbar konstruktion: Tillverkade av högkvalitativ plast, är värmetaken säkra och hållbara för långvarig användning. Denna robusta konstruktion skyddar kycklingarna och ger en pålitlig värmekälla.

Justerbara fötter: Med fyra justerbara fötter kan värmetaken enkelt anpassas efter kycklingarnas storlek och behov. Detta gör dem lämpliga inte bara för hönskycklingar utan också för mindre vaktelkycklingar.

Köp värmetak för kycklingar hos Granngården

Hitta ditt bästa värmetak till kycklingar och vaktelkycklingar hos oss på Granngården. Handla online på granngården.se eller i någon av våra 100+ butiker – välkommen!

Kategori & Filter
    • Populära
1 produkter

Visar sida 1 av 1