Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kalkonfoder

Kluck, kluck! Kalkonfoder – optimal näring för dina fjäderbeklädda vänner. Här erbjuds dina kalkoner en balanserad kost som främjar hälsosam tillväxt och välbefinnande. Välj Granngården för kalkonfoder som sätter deras hälsa i fokus.


Kalkoner förtjänar det bästa, och vårt kalkonfoder är särskilt utformat för att möta deras unika behov. Våra produkter är framtagna med omsorg och expertis för att säkerställa en balanserad kost och optimal tillväxt.

Granngården svensktillverkade hönsfoder kan användas till unghöns, ankor, gässlingar, fasaner och – såklart – kalkoner.


Kalkon Start – för växande fjäderfän!

För en optimal start och välmående hos växande kalkon, fasan, vaktel och gässling har vi på Granngården ett utmärkt utbud av högkvalitativt foder. Ett svenskproducerat och vegetabiliskt helfoder med pelletskross-struktur. Med vår specialdesignade produkt, "Start", ger du dina kalkoner den bästa möjliga början.

Från cirka 5 veckors ålder och ända fram till 14 veckors ålder, eller fram till slakt, är detta foder avsett för att täcka de växande fåglarnas näringsbehov.

Med fri tillgång till "Start" får dina kalkoner en bra start i livet. Fodret är särskilt utformat för att stödja en hälsosam tillväxt och optimala näringsintag. Den noga balanserade sammansättningen ger dina kalkoner och fasaner en väl avvägd kost genom hela den viktiga perioden av uppväxt.

Utfodra med förtroende – fodret innehåller de nödvändiga näringsämnena, inklusive det behövliga proteinet, för att säkerställa en robust utveckling hos dina fjäderbeklädda vänner.

Kalkonfoder – maximal näringsupptagning!

Mums! Servera dina kalkoner smakrikt foder med optimal näring.

  • Balanserat proteininnehåll
  • Essentiella vitaminer och mineraler
  • Smakligt och aptitretande
  • Lätt att dosera och servera


Köp kalkonfoder hos Granngården

Hitta det bästa kalkonfodret hos oss på Granngården. Handla online på granngården.se eller i någon av våra 100+ butiker – välkommen!

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1