Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hönsringar & Märkringar

Håll koll! Hönsringar – smidig Identifikation av dina fjäderkompisar! Upptäck fördelarna med dessa små, men kraftfulla märkringar för att hålla ordning på din hönsfarm.

Hönsringar, även kallade märkringar, är små men kraftfulla verktyg som används för att ge höns och andra fjäderfän en permanent identifikation. Tillverkade i miljövänlig plast placeras de enkelt runt hönsens ben och gör det möjligt att individuellt särskilja varje fjäderbeklädd vän. Passa även på att fyll skafferiet med näringsrikt hönsfoder.

Fördelar med hönsringar

Att tilldela varje höna en unik ring har många fördelar, särskilt under uppfödning. Här är några skäl till varför hönsringar är en ovärderlig tillgång 👇👇

  • Individuell identifiering: Lätt och unik identifiering av varje höna, perfekt för att hålla ordning på avkomman eller övervaka individuella höns för hälsokontroller.
  • Permanent märkning: Hönsringarna ger en varaktig märkning, vilket gör dem idealiska för långsiktig användning.
  • Trygg design: Säkerställ att ringarna är korrekt monterade för att undvika obehag eller skada för hönsen. De bör vara lösa nog för att inte klämma, men tillräckligt fasta för att inte riskera att falla av.

Köp hönsringar hos Granngården

Hitta de bästa hönsringarna hos oss på Granngården. Handla online på granngården.se eller i någon av våra 100+ butiker – välkommen!

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1