Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Floribundaros 'Koko Loko' 1-p

Art.nr:1269183

  • Växtsortimentet varierar över säsongen
  • Omnia Gardens utbud kan endast köpas online
  • Växter med lokalt pris kan endast köpas i butik
Vacker ros med en mycket ovanlig mjölkchokladsbrun färg som sedan övergår till en korallbrun/beige pastellfärg med lavendelnyanser.

Produktdetaljer

Floribundaros ’Koko Loko har en mycket ovanlig mjölkchokladsbrun färg som sedan övergår till en korallbrun/beige pastellfärg med lavendelnyanser. De vackra och unika blommorna har en lätt sötaktig arom och är ca 9-15 cm i diameter.

’Koko Loko’är en remonterade sort som producerar blommor under hela säsongen. Rosen trivs i soligt läge i näringsrik jord och blir cirka 70-90 cm hög. Beskär på våren.

Sorten är framtagen 2008 av Christiand Bédard, USA.

Dessa plantor levereras barrotade, de kan därför se kala och tråkiga ut – de förvaras i kylrum till leverans och ska se ut så.

Latinskt namn: Rosa (Floribunda-Gruppen) KOKO LOKO ('Wekbijou')

Typ: Storblommig ros

Familj: Floribunda

Vuxen höjd: 50-90 cm

Utförande: Frilandsodlad

Doft: Svag

Färg blomning: Mjölkchokladsbruna

Blomningstid: Juli-oktober

Remonterande: Ja

Trivs bäst i: Sol-halvskugga

Zon: 1-3

Observera att bilderna på växterna visar hur de kommer att se ut färdigvuxna och etablerade, inte hur de ser ut vid leverans.

Omnia garden

Omnia Garden, med sitt säte i Höganäs, erbjuder ett brett utbud av vackra växter för din trädgård. Från jordgubbsplantor och japanska blodlönnar till björnbärshallon och förtrollande tempelträd. Låt din trädgård blomstra!!