Gå till huvudinnehållet

Färskfoder Mush Hellä Kyckling 1kg

Art.nr:1236783

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Färskfoder som passar utmärkt till känsliga hundar. Fettsnålt med fermenterade grönsaker och mjölksyrebakterier som främjar en normal tarmfunktion.

Produktdetaljer

Färskfoder Mush Hellä Kyckling innehåller en balanserad och naturlig vitamin- och mineralmix som består av noggrant sammansatta örter och växter som främjar din hunds allmänna välbefinnande. Det fettsnåla hundfodret innehåller även fermenterade grönsaker som är rika på mjölksyrabakterier vilka är viktiga för tarmens välmående. Dessutom har en högkvalitativ blandning av omega-3 fisk- och olivolja tillsatts hundmaten och de nyttiga fettsyrorna stöder hjärnans, ögonens och hjärtats normala funktioner och är även bra för hundens päls och hud.

Färskfoder Hellä Kyckling från Mush passar perfekt till hundar som återhämtar sig från sjukdomar och vid rehabilitering och viktkontroll. Eftersom hundmaten är benfri och endast innehåller en proteinkälla är det även ett mycket bra hundfoder för hundar med allergier eller känslig mage.

Ingredienser

Kyckling 90% (kött, muskelmage, lever, hjärta), fermenterade grönsaker 5,8% (vatten, kål, morot, rödbeta, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamin- och mineral premix 2% (äggskal, linfrö, maltpulver, havsalger, bryggjäst, mjölktistel, smörblomma, björkblad, brännässla, morotsgryn), vildfisk-olivolja 1,2%, ägg 1%

Näringsvärden/100 g

Energi (kj/kcal): 690/165

Protein (g): 15,4

Fett (g): 10,8

Kalcium: 0,35

Fosfor: 0,18

Fukt: 70,0

Råaska: 1,9

Fiber: 1,0

Mush

Mush BARF är 100 % naturligt helt utan tillsatsämnen och konserveringsämnen. I Mushs breda färskfodersortiment till både hund och katt finner du helfoder, kompletteringsfoder och godbitar.