Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fågelmat Granngården Småfågeldessert 400g

Art.nr:1167203

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Skäm bort småfåglarna med energirikt tillskottsfoder för trädgårdens alla fåglar. Säljs i blandade former, det går vid köp inte att välja vilken.
  • Högt energiinnehåll, perfekt för vintermatning
  • Allsidig mix som passar många fåglar
  • Vikt: 400g

Produktdetaljer

Varför matar vi våra småfåglar? Utefåglarna här i Sverige får bättre livsvillkor om vi ger dem mat. Då kan vi hjälpa till att bevara bestånden och mångfalden med den balans i naturen som fåglarna skapar genom att hålla efter oönskade skadeinsekter i trädgården, skogen och på fältet. Fåglarna ger oss också mycket glädje -för vad vore våren och sommaren utan fågelsång? Visste du att vissa insektsätande arter kan äta flera tusen myggor på en enda dag?

Hur lyckas du med att locka fåglarna till din trädgård? Ska du lyckas med att locka fåglar till dig bör du starta tidigt med fågelmatningen så fåglarna vänjer sig vid att det finns mat hos dig. Utefåglarna behöver varje dag äta 4-5 gånger sin egen vikt i föda. Det blir extra ansträngande på vintern när de dessutom har färre timmar dagsljus och kylan som kräver mycket energi att stå emot.

Ska fåglarna få mat på sommaren? Under vår och sommar behövs extra mycket föda för att lyckas bra med häckningen, så sluta inte mata fåglarna under sommaren.

Vildfågeldesserten finns i 4 olika former och smaker:

Donut: krossad spannmål, oljerika fröer, oxtalg, russin och rönnbär.

Hjärta: krossad spannmål, oljerika fröer, oxtalg, russin och rönnbär.

Pinjekotte: pinjkotte, krossad spannmål, oljerika fröer och oxtalg.

Kokosnöt: kokosnöt, krossad spannmål, oljerika fröer och oxtalg.

Observera att fågelmaten säljs i blandade former, det går vid köp inte att välja vilken variant som skickas.

Miljömärkning

Miljömärke Bower

Granngården

Granngården erbjuder dig allt du behöver för ett jordnära liv. Här hittar du våra egenproducerade produkter för odling, trädgård och lantbruk, inklusive allt du behöver för dina husdjur och lantdjur. Våra foder säljs i stora volymer över hela landet och är mycket populära genom sin kombination av genomtänkt innehåll, hög kvalitet på råvarorna och ett förnuftigt pris. Välkommen och låt dig inspireras av vårt 140-åriga arv!