Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Droppbevattning Gardena MicroDrip Startset Plantrader 15m

Art.nr:1270670

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Pålitlig, vattenbesparande och lättinstallerad droppbevattning för dina buskar, rabatter och ömtåliga grödor. Komplett startset med allt du behöver!
  • Pålitlig, vattenbesparande bevattning
  • För buskar, rabatter och ömtåliga grödor
  • Komplett set med allt du behöver
  • Installeras med bara några enkla steg
  • Ett dropphuvud är integrerat i röret var 30:e cm
  • Vatteneffekt 1,6 liter per timme

Produktdetaljer

Gardena Micro-Drip Startset Växtrader 15 meter är perfekt att använda för tillförlitlig och vattenbesparande bevattning av t ex växtrader, köksträdgården eller prydnadsväxter. Var 30:e cm är en tryckkompenserande droppspridare integrerad i röret. För att säkerställa att dina plantor bevattnas jämnt ger dropphuvuden hela tiden 1,6 liter vatten per timme, även vid höjdskillnader.

Med Gardena Micro-Drip-System kan du spara upp till 70% vatten och transportera vattnet direkt dit det behövs. Droppspridarna reglerar mängden vatten och inget fortsatt droppande när vattenkranen är avstängd sker. För att både spara vatten och ge växten exakt den mängd den behöver sker bevattningen direkt till roten. Jämfört med konventionella bevattningsmetoder ger Micro-Drip dessutom en högre tillväxt och färre växtsjukdomar. Tack vare att Micro-Drip-Systemet är hållbart tillverkat är hela systemet återanvändbart.

Gör så här! Alla komponenter du behöver för bevattning av 15 m plantrad ingår i detta praktiska startset och installeras med bara några få enkla steg. Delarna kan enkelt kopplas till och från. Först ansluter du Huvudenhet 1000 med vattenslangen, därefter placerar du droppbevattningsledningen vid plantorna och fäster den med slanghållarna. Dina 15 m långa plantrader kommer nu att förses med vatten. Röret kan installeras ovan jord. 


Med en extra droppslang kan systemet utökas till 30 m och med en GARDENA Water Control kan du säkerställa ännu bekvämare automatisk bevattning. Även

Detta ingår:

1 tryckutjämnare 1000
15 m droppslang 4,6 mm (3/16")
15 rörhållare 4,6 mm (3/16")
1 plugg 4,6 mm (3/16")

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av smarta självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner. Gardena är kända för sitt breda sortiment av hög kvalitet för både fritidsodlare och proffs.