Förstoring av bild

Biokol Hasselfors Jordkompisar, 4 l

Art nr: 1262242
Hasselfors
0 (0)
Med Hasselfors Jordkompisar kan du själv påverka din jord genom att tillföra nya egenskaper, perfekt för dig som vill skapa din egen jord! Hasselfors Biokol gynnar din jords näringshållning och mikroliv och gör jorden rikare vid odling i kruka, rabatt eller i pallkrage.
79,90
(63,92 exkl. moms)
Jfr pris 19,98 kr/l
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-10-22 14:16

Egenskaper för Hasselfors Jordkompisar Biokol
Med Hasselfors Jordkompisar kan du själv påverka din jord och därmed även ditt odlingsresultat. Jordkompisar är en serie produkter som inte är gödsel utan ingredienser du blandar i din trädgårdsjord, kompostjord eller pås-jord för att tillföra nya egenskaper till jorden. Perfekt för dig som vill skapa din egen jord! Hasselfors Jordkompisar förbättrar helt enkelt din jord och passar såväl nyfikna nybörjare som passionerade trädgårdsälskare.

Med Hasselfors Biokol i din jord gynnas mikrolivet och bildningen av Mykorrhiza vilket ger starkare växter vid odling i kruka, rabatt eller i pallkrage. Genom att använda Biokol förbättrar du inte bara din jord utan du hjälper dessutom samtidigt till att göra en klimatinsats eftersom denna Jordkompis binder grundämnet kol i marken och bidrar till ett bättre klimat.

Jordkompis Biokol blir bäst om du först laddar den med näring och mikroliv, då fungerar den sedan som en näringsdepå i jorden. Du kan göra detta genom att ladda biokolen med maskgödsel eller vattna den med till exempel lakvatten från kompost, urin eller flytande växtnäring. Ska du plantera i en besvärlig lerjord är ett tips att blanda befintlig jord med Biokol och kompost/barkmull.

Specifikation: Biokol av trä 0-5 mm

Engelskt namn: Biochar

Kvaliteter: Klimatpositivt – kol från luften binds i marken

Volym: 4 liter

I serien Jordkompisar från Hasselfors ingår Biokol, Odlingssand, Lera, Maskgödsel och Pimpsten. Alla Jordkompisar bär på symbolen 100% naturligt vilket innebär att alla ingredienser kommer från naturen och du kan tryggt använda dem i din odling.

Andra tittade även på
Maskgödsel Hasselfors Krav, 4 l
Maskgödsel Hasselfors Krav, 4 l
79,90
(63,92 exkl. moms)
Perlite Nelson Garden, 6 l
Perlite Nelson Garden, 6 l
59,90
(47,92 exkl. moms)
Barkmylla Hasselfors, 40 l
4 för 149:-
Barkmylla Hasselfors, 40 l
59,90 59,90
(47,92 exkl. moms)
Lera Hasselfors Jordkompisar, 4 l
Lera Hasselfors Jordkompisar, 4 l
79,90
(63,92 exkl. moms)
Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.