Gå till huvudinnehållet

Bilsnöskyffel Fiskars SnowXpert Teleskopisk

Praktisk bilsnöskyffel med ett teleskopiskt lättviksskaft i aluminium som kan anpassas till önskad längd. Perfekt för effektiv snöröjning runt bilen!

Produktdetaljer

Perfekt för effektiv och ergonomisk snöröjning runt bilen! Fiskars bilsnöskyffel SnowXpert har en djup skopa och ett teleskopiskt skaft som gör att du kan justera längden för att minska påfrestningen på ryggen och ger även smidig förvaring i till exempel bilen. Det patenterade, förstärkta metallbladet ger 3X längre hållbarhet och klarar även hårdpackad snö. Snöskyffelns förstärkta frostbeständiga polymerskopa klarar ner till -30 ºC.

Snöskyffeln har ett slitstarkt aluminiumskaft och strukturerade, halkfria grepp för bättre kontroll, minskad trötthet och extra isolering mot kyla. Det vinklade D-formade handtaget hjälper till att hålla dina handleder i en bekväm, ergonomisk position och det stora handtaget gör att du utan problem får plats med dina vinterhandskar.

Bredd: 29 cm

Längd: 79,5 cm

Vikt:1,13 kg

  • För effektiv snöröjning runt bilen
  • Teleskopskaft som kan anpassas till önskad längd
  • SnowXpert snöredskap i lättviktsmaterial

Fiskars

Fiskars har trädgårdsredskap som gör att du längtar efter att få börja arbeta i trädgården. Smarta och innovativa produkter som gör arbetet enkelt. Nöjd kund garanti från Fiskars! Köp, prova hemma och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom 30 dagar!