Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Bevattningskruka Orthex Paulina Återvunnen plast Svart 25cm

Art.nr:1265469

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Praktisk kruka med långtidsbevattning som ger växterna en jämn vattentillförsel. Den tydliga mätstickan visar när det är dags att fylla på vatten.
  • Diameter: 25cm
  • Återvunnen plast
  • Med långtidsbevattning
  • Mätstickan visar när vattenreservoaren sinar

Produktdetaljer

Bevattningskruka Paulina är en praktisk och rymlig kruka för långtidsbevattning med vatten- och jordmagasin på 2 respektive 6 liter. Långtidsbevattningen ger dina växter en jämn vattentillförsel och växterna utvecklas och trivs bättre.

Den tydliga mätstickan visar när det är dags att fylla på vatten vilket gör att det inte finns någon risk för övervattning. Mätstickan fungerar på samma sätt som en oljesticka, du lyfter upp den för att se hur högt upp vattnet når.

Bevattningskrukan är tillverkad av återvunnen plast.

Så här gör du!

1. Sätt fast bevattningsröret i bottenplattan och placera den inuti krukan

2. Plantera växten direkt i krukan, utan innerkruka. Fyll på med jord så att växten står stadigt och hamnar på rätt nivå. Det behövs inga lecakulor i botten, blomjorden ska ha direktkontakt med hålen till vattenmagasinet

3. Sätt ned mätstickan i bevattningsröret

4. Vattna ovanpå jorden i ungefär åtta veckor tills växtens rötter nått ner till vattenmagasinet

5. Vattna därefter genom bevattningsröret enligt behov, dock aldrig över måttstickans maxgräns

Mått: 25 x 25 x 21 cm

Orthex

Orthex är en av de ledande tillverkarna av plastkrukor och trädgårdsprodukter i Sverige. Sedan 1992 har Orthex erbjudit innovativa lösningar för att hjälpa trädgårdsälskare att skapa en vacker och hållbar trädgård. Med en stark fokus på miljövänlighet och hållbarhet, är Orthex ett varumärke som är välkänt för sin kvalitet och tillförlitlighet.