Gå till huvudinnehållet

Vinterstövel Tretorn Abisko Svart 37

Art.nr:1237686

Rejäl höst- och vinterstövel som tack vare stövelns unika konstruktion med 7 mm neopren och ett innerfoder i värmande fleece håller dig varm.

Produktdetaljer

Gummistövel Abisko är en rejäl höst- och vinterstövel som ser till att du håller dig varmunder kalla dagar. Den unika konstruktionen med 7 mm neopren och ett innerfoder i värmande fleece gör Abisko till Tretorns varmaste stövel.

Abisko är dessutom en mycket stabil och vridstyv stövel och den slitstarka sulan har tidigare vunnit pris för bästa komfort. Konstruktionen innefattar även ventilationskanaler i 2 mm mesh som bidrar med värmeinsolation och samtidigt transporterar ut fukt.

Stövelns skaft är nedvikbart för ökad flexibilitet och möjliggör snabb ventilation och den löstagbara innersulan är gjord i ullblandning för värmande effekt. Med dubbel förstärkning i tå och häl klarar gummistöveln de tuffaste väderförhållanden och miljöer — oavsett om du ska på isfiske eller på vandring i naturen!

  • PVC-fri
  • Naturgummi och neopren
  • Hög stabil sulkonstruktion
  • Förstärkt hälkappa och tå
  • Filtinnersula och Thermolite mellansula 7mm Neopren
  • 2mm air mesh för isolering och absorbtion av fukt

Storlek: 37

 

Tretorn

Produkterna är anpassade till skandinaviskt tuffare väder med stort fokus på hållbarhet och design. Tretorn premieras särskilt  för sina sköna, praktiska och innovativa gummistövlar som gjort dem vida berömda. Skandinavisk kvalitet och snygg design sedan starten 1891.