Gå till huvudinnehållet

Vertikalskärare AL-KO Combi Care 38 E

Art.nr:1263249

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ge din gräsmatta ett lyft! Den starka vertikalskäraren AL-KO Combi Care 38 E Comfort med bra arbetsbredd levereras komplett med med en vals för vertikalskärning och en för gräsmatteluftning samt en uppsamlare som rymmer 55 liter. 

Produktdetaljer

Vertikalskärare och mossrivare i ett! Förutom att gödsla din gräsmatta regelbundet bör du även vertikalskära den på våren och hösten för att den åter ska kunna ”andas”. AK-KO Combi Care 38 E Comfort levereras komplett med en vals för vertikalskärning och en för gräsmatteluftning vilket gör att du får både luftning och vertikalskärning i en maskin. Även en praktisk uppsamlare som rymmer 55 liter ingår.

Vertikalskärarvalsen har 14 stålknivar med en arbetsbredd på 38 cm och gräsmatteluftarvalsen består av 24 stålfjädrar och har en arbetsbredd på 37 cm. Maskinen är utrustad med en indikator som visar när valsen är rätt monterad när du har bytt vals och med endast ett handgrepp ställer du enkelt in arbetsdjupet i fem olika lägen.

Teknisk data

Arbetsbredd vid luftning: 37 cm

Arbetsbredd vid vertikalskärning: 38 cm

Motortyp: Elektrisk

Effekt: 1300 W

Uppsamlingsvolym: 55 liter

Luftningsvals: 24 stålfjädrar

Chassi: Polypropylenplast

För gräsytor: upp till 800 m²

Inställning av arbetsdjup: Central, 5 lägen

Vertikalskärningsvals: 14 stålknivar

Vikt: ca 14 kilo

AL-KO

AL-KO är synonymt med trädgårdsprodukter som prioriterar säkerhet, komfort och glädje. Deras högkvalitativa och användarvänliga sortiment inkluderar bland annat robotgräsklippare, vattenpumpar och snöslungor. Grundat av Alois Kober i Kötz, Tyskland, år 1931, har AL-KO utvecklats till att bli en framstående tillverkare inom trädgårdsteknik och andra teknikprodukter som förbättrar människors livskvalitet.