Gå till huvudinnehållet

Våtfoder Monster MultiProtein Beef/Chicken/Game 400g

Spannmålsfri blötmat med en näringsrik blandning av nötkött, kyckling och viltkött. Receptet är framtaget i Sverige med noggrant utvalda ingredienser.

Egenskaper

Hundfoder Monster Dog Mult Protein Beef/Chicken/Game är ett spannmålsfritt våtfoder med en näringsrik blandning av läckert nötkött, kyckling och viltkött för vuxna hundar. Receptet är framtaget i Sverige med noggrant utvalda ingredienser och innehåller inga onödiga tillsatser. Blötmaten fungerar lika bra som en komplett måltid till din hund som när du bara vill sätta lite guldkant på vardagen.

Huvudingredienser: Nötkött, Kyckling, Hjort

Sammansättning: Nötkött 39 % (lunga, njure, hjärta, lever), kycklingkött 21 %, viltkött 10 % (rådjur och kronhjort), pumpa, mineraler, linfröolja, äggskalspulver (källa till kalcium), sjögräsmjöl

Tillsatser: Vit. D3 136 IU, zink (som zinksulfatmonohydrat) 20 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg

Analytiska beståndsdelar: Vatten: 77%, Råprotein: 12 %, Råfett: 6,5 %, Växttråd: 1 %, Råaska: 2,5 %

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 103 kcal/g

Monster pet food

Monster är ett ganska nytt märke av foder och kattsand på marknaden. Bakom ligger ett företag som har arbetat över 35 år i Sverige med högkvalitativa foder. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden. Torrfodret tillverkas i Holland och blötmaten i Österrike.